';

Дермални филъри

Милиони хора са се доверили на Restylane. Той е най-използвания в цял свят продукт базиран на хиалуронова киселина за естетични корекции.

Ботулинов токсин

Ботулиновият токсин се синтезира и отделя от специфичен вид бактерии –Clostridium Вotulinum. В природата те съществуват в анаеробна (безкислородна) среда.

Плазмотерапия

Плазмолифтингът (PRP) e терапия, при която чрез мезотерапия на пациента се инжектира в различна дълбочина предварително обработен концентрат от собствената му кръвна плазма.

Мезотерапия

Нарежда се сред най-ефективните методи в битката срещу целулита и остаряването на кожата. В естетичната медицина се прилага за стягане и лифтинг на лицето и тялото.

Химически пилинг

Осигуряват третиране на кожата за отстраняване на неестетични следи от акне, хиперпигментация, бръчки, зачервявания и възпаления.

Лазерна епилация

Доказано средство за трайно редуциране на нежеланото окосмяване по лицето и тялото с дълготрайни резултати. Действието на лазерната епилация се базира на излъчването на концентриран лъч светлина, който достига до меланина в космения фоликул, като предизвиква термично му разрушаване без да наруши околната тъкан.

Лазерно третиране на белези и стрии

Чрез лазерна система Cynosure Icon ™ с накрайник 1540 nm, която изобретява и патентова микро-фракционната лазерна техниология.

Лазерно премахване на капиляри

Нежеланите кръвоносни съдове, като т.нар. спукани капиляри, капилярни звезди, разширени венозни мрежи в областта на лицето и крайниците са естетичен проблем за много хора.

Лазерно третиране на пигментни петна

Един от най-често ползваните методи е лазерното третиране. Светлината от лазера се поглъща от меланина (пигмента на петната), трансформира се в топлина, която го разрушава и по този начин кожата изсветлява.

Лазерно подмладяване

Превръща се в един от най-желаните методи за лазерна терапия. Това е иновативна процедура, подходяща както за жени, така и за мъже с начална степен на отпускане на кожата и видими белези на стареене – фини линии и бръчки и прогресивно отпускане.

Медицински център Кордис
0877 32 32 32