';

Дермални филъри

Процедури за постепенно подмладяване на кожата в зони като лице, шия, деколте и ръце

Restylane

Милиони хора са се доверили на Restylane. Той е най-използвания в цял свят продукт базиран на хиалуронова киселина за естетични корекции.

Процедурите са съобразени с вашите индивидуални нужди и резултатите могат да бъдaт видени незабавно. Restylane е безопасен продукт за разкрасяване, който не оказва влияние върху изражението или мимиките на лицето. С Restylane са извършени повече от 20 милиона процедури в цял свят.

Какво е Restylane?

Restylane®  е гама от продукти, които са предназначени за ефективно редуциране проявлението на нежелани бръчки, за контуриране на лицето, за създаване на обем и за подмладяване на кожата. Restylane е гел базиран на стабилизирана хиалуронова киселина. Хиалуроновата киселина е субстанция, която естествено съществува във вашето тяло. Гелът се инжектира в кожата.

Кои зони могат да бъдат третирани?

Продуктите Restylane могат да бъдат използвани за изглаждане на линии и бръчки на лицето, за създаване на по-пълни устни, за контуриране на лицето, за оформяне на скули и брадичка и за подмладяване на кожата.

Най-често третираните зони са:

  • бръчките от носа към ъгълчетата на устата (назолабиални бръчки)
  • между веждите (глабела)
  • устни (добавяне на обем и оформяне)
  • скули и брадичка (оформяне и контуриране)
  • горната страна на ръцете, деколте, лице, шия (подмладяване на кожата)

Как действа Restylane?

Като попълва запасите от хиалуронова киселина в кожата, Restylane подмладява и добавя обем в кожата, мигновено  намалява проявлението на линии и бръчки и придава естествен, по-нежен вид. Restylane е мек инжектируем гел съставен от стабилизирана неживотинска хиалуронова киселина. Гелът е съвместим с тъканите и е аналогичен с хиалуроновата киселина, която естествено съществува в тялото. Той е дълготраен, но не е перманентен.
Image module

Какъв е клиничния опит зад Restylane?

Restylane е най-известния, най-използвания и най-тествания в света дермален филър с хиалуронова киселина, който се предлага днес. Той е еталон и стандарт за клиничен опит в своята сфера. Неговата безопасност и ефективност са клинично доказани и подкрепени от екстензивни клинични данни. С Restylane са извършени повече от 20 милиона процедури в цял свят. Изследванията и развитието му са непрекъснати.

Съществуват ли различни продукти Restylane?

В широкото портфолио на Restylane съществуват различни продукти, предназначени да задоволят вашите индивидуални нужди. Филърите са базирани на 2 различни технологии при създаването на геловете, a именно:

OBT – технология

Restylane Fynesse

Restylane Refyne

Restylane Kysse

Restylane Defyne

NASHA – технология

Restylane Lidocaine

Restylane Lyft

Restylane Lips

Restylane Volyme

RESTYLANE Skinboosters (Vital & Vital Light)

Image module

Restylane Skinboosters (Vital & Vital Light) - Подмладяване, ревитализация и хидратация на кожата

Уникална концепция за подмладяване на кожата с продукти, които клинично доказано възстановяват хидробаланса на кожата и подобряват нейната структура, еластичност и плътност. Фините линии причинени от уврежданията от слънцето и от естествения процес на стареене намаляват, кожата е мека, изгладена и хидратирана.
Качеството на кожата се подобрява постепенно, тя е гладка, здрава, сияйна, изпълнена с енергия.
Продуктите са базирани на патентованата технология NASHA®, резултатите от нея са дълготрайни и безопасни.
Продуктовата гама на Restylane Skinboosters (Vital & Vital Light) е предназначена за различни нужди на кожата: за зряла и фото увредена кожа, за по-млада кожа и за подмладяване на устни- за тези, които желаят да освежат устните си, да повишат хидратацията, очертанията и блясъка им.
Restylane Skinboosters (Vital & Vital Light) осигуряват нова уникална възможност за процедури за постепенно подмладяване на кожата в зони като лице, шия, деколте и ръце.
Image module
ЗАПАЗИ ЧАС
Скъпи пациенти, можете да заявите своето желание за запазване час при някои от нашите специалисти директно от сайта на МЦ Кордис
ДЕРМАТОЛОГИЯ
Дерматологията е наука, която се занимава с откриването и лечението на всички проблеми по кожата, ноктите, косата.
НАЗАД
ПРОМОЦИИ
Не пропускайте да се възползвате от нашите месечени промоционални предложения.

Медицински център Кордис
0877 32 32 32