';

Лазерна епилация

Трайно редуциране на нежеланото окосмяване по лицето и тялото с дълготрайни резултати.

Лазерна епилация

Лазерната епилация е доказано средство за трайно редуциране на нежеланото окосмяване по лицето и тялото с дълготрайни резултати. Действието на лазерната епилация се базира на излъчването на концентриран лъч светлина, който достига до меланина в космения фоликул, като предизвиква термично му разрушаване без да наруши околната тъкан.

Процедурата се извършва с диоден лазер, с дължина на вълната 810nm, който е един от най-ефективните лазери. Неговото предимство пред останалите видове е премахването на субектнивното определяне на типа кожа. Това е възможно благодарение на Skintel Melanin Reader, който автоматично измерва меланиновото съдържание в кожата, и прави процедурата напълно безопасна за пациента.

Image module
Image module

Броят на процедурите зависи от гъстотата на окосмяването, вида на третираното място, индивидуалния цикъл на растеж на косъма и хормоналния фон на пациента. Повечето третирани области изискват 4-6 процедури.

За максимална ефективност космите не трябва да бъдат третирани с кола маска поне няколко седмици преди процедурата. Можете да избръснете или подстрижете желаната от Вас зона в деня на процедурата или ден преди това.

Image module

Препоръка

Веднага след третиране може да се появи леко зачервяване и подуване на третирания участък. Препоръчително е да не се излагате на пряка слънчева светлина 48 часа след процедурата.
ЗАПАЗИ ЧАС
Скъпи пациенти, можете да заявите своето желание за запазване час при някои от нашите специалисти директно от сайта на МЦ Кордис
ДЕРМАТОЛОГИЯ
Дерматологията е наука, която се занимава с откриването и лечението на всички проблеми по кожата, ноктите, косата.
НАЗАД
ПРОМОЦИИ
Не пропускайте да се възползвате от нашите месечени промоционални предложения.

Медицински център Кордис
0877 32 32 32