';

Лазерно подмладяване

Подходящо както за жени, така и за мъже с начална степен на отпускане на кожата и видими белези на стареене.

Най-желаните методи за лазерна терапия

Превръща се в един от най-желаните методи за лазерна терапия. Това е иновативна процедура, подходяща както за жени, така и за мъже с начална степен на отпускане на кожата и видими белези на стареене – фини линии и бръчки и прогресивно отпускане.

При осъществяване на пълния курс терапия, процедурата води до максимална регенерацията на собствения колаген и еластин, при което се постига по-стегната и видимо по-еластична кожна повърхност. Заедно с това се наблюдава и освежаване и подмладяване и на повърхностните слоеве на кожата.

В рамките на един импулс лазерът излъчва много микролъчи, които създават тесни, дълбоки колони от коагулация на тъканта и която прониква под епидермиса и в дермиса. Лазерните импулси доставят светлина в един масив от много точни микролъчи, и това създава микронараняване върху третирания участък кожа. Нараняването е преднамерено, тъй като то дава началото на един естествен оздравителен процес, който стимулира формирането на нова кожа.

Етапи и ефект на процедурата

След процедурата, може да има леко зачервяване на кожата, което избледнява за 2-3 дни. По време на процедурата е възможно да усетите лекостепенно затопляне и парене върху кожата, но като цяло не е болезнена. При необходимост може да се нанесе грим веднага след края на процедурата. Процедурата не изисква обезболяване. Веднага след нея може да се върнете на работа или да планирате среща.
Image module
Image module

Добре е да планирате процедурите поне 2 седмици преди излагане на слънце, за да бъдат избегнати хиперпигментации. След процедурата върху кожата трябва да се нанася слънцезащитен крем и възстановяващ повърхността й продукт.

Околните хора ще забележат видим ефект от подмладяващата процедура още веднага след първата сесия – ще видят освежения и подмладен вид на кожата.

3-4 процедури един път месечно!

ЗАПАЗИ ЧАС
Скъпи пациенти, можете да заявите своето желание за запазване час при някои от нашите специалисти директно от сайта на МЦ Кордис
ДЕРМАТОЛОГИЯ
Дерматологията е наука, която се занимава с откриването и лечението на всички проблеми по кожата, ноктите, косата.
НАЗАД
ПРОМОЦИИ
Не пропускайте да се възползвате от нашите месечени промоционални предложения.

Медицински център Кордис
0877 32 32 32