';

Лазерно премахване на капиляри

Съвременните светлинни и лазерни технологии предлагат бърз, лесен и абсолютно ефективен начин.

Лазерно третиране

Нежеланите кръвоносни съдове, като т.нар. спукани капиляри, капилярни звезди, разширени венозни мрежи в областта на лицето и крайниците са естетичен проблем за много хора.

Причините за появата на спукани капиляри са различни : наличие на генетична или наследствена предразположеност, хормонални промени, излагане на минусови температури или пък на големи горещини, нездравословен начин на живот и др.

При лазерното третиране на неестетични кръвоносни съдове с лазер, се доставя светлинен импулс, чиято енергия се поглъща от хемоглобина на кръвта. Тя се трансформира в топлина, предизвикваща коагулация на кръвта и своеобразно “заваряване” на стените на нежелателния кръвоносен съд, което води до неговото унищожаване. Кръвният поток респективно се пренасочва към вени, разположени по-дълбоко под повърхността на кожата.

Съвременните светлинни и лазерни технологии предлагат бърз, лесен и абсолютно ефективен начин за заличаване на повърхностните разширени и спукани капиляри.

Image module

Подходяща ли е процедурата за Вас?

Процедурата не е подходяща за лица с тен и излагали се на слънце или солариум през последния месец, страдащи от разширени вени, такива, които ще се излагат на слънце след по-малко от месец, приемащи антикоагуланти и страдащи от тежък и неконтролиран диабет, заболявания, нарушаващи съсирването на кръвта или кожа с повишена склонност да образува белези.
Image module
Image module

Общият брой процедури варира в порядъка на 1 – 4 третирания в зависимост от зоната, която се обработва, давността и големината на капилярите, тена на кожата и наличието на предразполагащи фактори. Интервалът между отделните процедури е средно 3-4 седмици и употребата на фотозащитни продукти е задължителна за минимум месец след последното третиране.

ЗАПАЗИ ЧАС
Скъпи пациенти, можете да заявите своето желание за запазване час при някои от нашите специалисти директно от сайта на МЦ Кордис
ДЕРМАТОЛОГИЯ
Дерматологията е наука, която се занимава с откриването и лечението на всички проблеми по кожата, ноктите, косата.
НАЗАД
ПРОМОЦИИ
Не пропускайте да се възползвате от нашите месечени промоционални предложения.

Медицински център Кордис
0877 32 32 32