';

Лазерно третиране на белези и стрии

Отстраняването на белези и стриите е дълъг процес и зависи от индивидуалните особености.

Лазерна система Cynosure Icon ™

Чрез лазерна система Cynosure Icon с накрайник 1540 nm, която изобретява и патентова микро-фракционната лазерна техниология. Накрайника 1540 е първият, одобрен от FDA, което дава гаранция за висока ефективност в намаляването на различни видове белези и стрии.
Image module

Белезите представляват нарушение на тъканите на кожата и изграждане на нови тъкани, които са груби и нееластични.

Отстраняването на белези и стриите е дълъг процес и зависи от индивидуалните особености, както и от способността на организма да се възстановява и обновява Броят процедури, необходими за постигане на оптимален ефект е индивидуален и зависи от сериозността на белезите и давността на стриите.
Image module
Image module
Image module
Image module

Колко процедури са необходими?

Обикновено са необходими между 3 или 5 процедури за постигане на желания резултат. Процедурите се правят през определен интервал от време, като състояниято на кожата продължава да се подобрява в рамките на година след последната процедура. Обикновено терапевтичния ефект, при лечение на белези, се постига в рамките на 3 до 4 процедури, като при някои пациенти е възможно да са необходими повече или по-малко, а при третирането на стрии варират от 3 до 6 процедури, в зависимост от давността размерът на самите стрии.

Интервала между отделните процедури е от 3 до 4 седмици.

В рамките на няколко часа, след манипулацията пациента усеща леко парене, щипане и се наблюдава зачервяване.

След процедурата трябва да се избягва излагане на слънце и да се използват стриктно слънцезащитни продукти поне един месец.

ЗАПАЗИ ЧАС
Скъпи пациенти, можете да заявите своето желание за запазване час при някои от нашите специалисти директно от сайта на МЦ Кордис
ДЕРМАТОЛОГИЯ
Дерматологията е наука, която се занимава с откриването и лечението на всички проблеми по кожата, ноктите, косата.
НАЗАД
ПРОМОЦИИ
Не пропускайте да се възползвате от нашите месечени промоционални предложения.

Медицински център Кордис
0877 32 32 32