';

Мезотерапия

Битката срещу целулита и остаряването на кожата.

Мезотерапия

Нарежда се сред най-ефективните методи в битката срещу целулита и остаряването на кожата. В естетичната медицина се прилага за стягане и лифтинг на лицето и тялото.

Доказан е отличният й ефект при локализирани мастни натрупвания, стрии, косопад, акне и пигментация. Мезотерапията представлява серия от микроинжекции, които апликират различни „коктейли” в слоевете на кожата. Реално инжектиранията се правят в епидермиса, дермата или хиподермата, което зависи от третирания проблем. Инжектират се различни „коктейли” от хиалуронова киселина, витамини, аминокиселини, антиоксиданти, липолитични съставки, ензими, регулиращи метаболизма на клетките. Коктейлът намалява образуването на свободни радикали, които увреждат структурата на клетката, и стимулира нормалното обновяване на епидермиса и дермата.

Image module
Image module
Леките следи от убожданията в някои зони изчезват за часове. Може да се се наблюдават хематоми и посиняване на местата на убождане. Случаите на алергична реакция при свръхчувствителност към някои от продуктите също са изключително редки.

Препоръки

Желателно е лицето да не се мокри 2 часа след процедурата. Препоръчително е първоначално да се направят 3 процедури – по една веднъж седмично, последвани от 2 процедури през две седмици. След това за поддържане на резултата е желателно да се прави 1 процедура веднъж на 3-4 месец.
ЗАПАЗИ ЧАС
Скъпи пациенти, можете да заявите своето желание за запазване час при някои от нашите специалисти директно от сайта на МЦ Кордис
ДЕРМАТОЛОГИЯ
Дерматологията е наука, която се занимава с откриването и лечението на всички проблеми по кожата, ноктите, косата.
НАЗАД
ПРОМОЦИИ
Не пропускайте да се възползвате от нашите месечени промоционални предложения.

Медицински център Кордис
0877 32 32 32