';

Химически пилинги

Възстановяване на хидратацията и регулирацията на мастната секреция

Химически пилинги

Осигуряват третиране на кожата за отстраняване на неестетични следи от акне, хиперпигментация, бръчки, зачервявания и възпаления. Процедурите имат и лечебен ефект, тъй като стимулират клетъчната регенерация, синтеза на колаген и еластин.

Възстановява хидратацията и регулира мастната секреция

Те способстват възстановяването на хидратацията и регулират мастната секреция. След химически пилинг кожата видимо се подобрява и освежава, порите се свиват, тенът се изравнява, заглаждат се фините бръчки, заличават се белезите. Химическият пилинг представлява контролирано отстраняване на повърхностните кожни слоеве чрез прилагане на химически агент. В зависимост от химическия агент и използваната техника пилингът може да бъде: повърхностен, среден и дълбок. Каква да бъде дълбочината, видът на използваната киселина и броят на процедурите, определя вашият дерматолог.

Времетраене

Процедурата трае 30 минути, а най-подходящото време за химически пилинги са есента, зимата и пролетта, тъй като след третиране кожата става значително по-чувствителна. Налага се до пълното й възстановяване да се използват слънцезащитни продукти.

За постигане на добри резултати са необходими минимум четири процедури, извършвани през две седмици.

В МЦ Кордис разполагаме с богато портфолио от пилинги на две световно известни фирми:

Skin Rebirth SL – Испания

Компанията Skin Rebirth SL – Испания предлага от 1996г ефикасни продукти за грижата на кожата, под запазената марка SKIN TECH. Easy TCA е най-известната и световно призната марка на SKIN TECH за средно дълбок химически пилинг за регенерация на кожата.

Създаден да третира фини линии, фотостареене, проблемна кожа при тийнейджъри, белези от акне, пигментационни проблеми, стрии и др. Предназначен за професионална употреба от медицински специалисти и смятан за най-безопасният, ефикасен и лесен за приложение пилинг с Трихлороцента киселина.

Image module
Image module

Skin Tech

Skin Tech е признат световен лидер в областта на естетичната медицина, пластичната херургия и дерматологията, защото предлага уникална концепция за пилинг, позволяваща напълно предвидим резултат.
Image module

Enerpeel

Професионалните пилинги Enerpeel залагат на максимум резултати с минимални странични ефекти. Te съдържат органични киселини, чрез които спомагат за бързото възстановяване и подмладяване на кожата. Enerpeel технологията е ново патентовано решение, което ограничава киселинната активност до като се абсорбира. Широкото портфолио вклюва 9 продукта с различна АНА and TCA комбинации и дава възможност да бъде избран най-подходящия вид пилинг съобразен с типа кожа и кожният проблем. Служи за повърхностен, средноповърхностен, среден и среднодълбок пилинг.
Image module
ЗАПАЗИ ЧАС
Скъпи пациенти, можете да заявите своето желание за запазване час при някои от нашите специалисти директно от сайта на МЦ Кордис
ДЕРМАТОЛОГИЯ
Дерматологията е наука, която се занимава с откриването и лечението на всички проблеми по кожата, ноктите, косата.
НАЗАД
ПРОМОЦИИ
Не пропускайте да се възползвате от нашите месечени промоционални предложения.

Медицински център Кордис
0877 32 32 32