';

КРИОЛИПОЛИЗА

неинвазивна алтернатива на липосукцията

Ефективно редуцира локални мастни натрупвания с помощта на контролирано охлаждане и вакуум. Методът е базиран на естествените процеси на тялото.

Ефектът:

Криолиполиза на Cooltech е единствената технология, което се охлажда до – 8 градуса по Целзий за по-малко от една минута, като самата процедура е с продължителност 70 мин. няма болка за разлика от други криогенни устройства на пазара, които достигат само – 3 градуса в 10-та минута. Два апликатора с общ обем от 800 куб.см засмукват мастна тъкан в желана зона от тялото.
Замразените мастни клетки се изхвърлят от организма чрез лимфата и черния дроб. След процедурата 20% – 30% от мастните клетки в зоната са унищожени след 1 процедура, а след 3 се достига до 70 процента унищожение. Естествените метаболитни процеси спомагат за изхвърлянето на отпадналите мастни клетки.

 

Криолиполизата е метод за трайно отстраняване мастни клетки, чрез изстудяване без да уврежда кожата, мускулите и други тъкани.
В човешкото тяло мастните клетки са константна величина. Те имат способността да увеличават размера си, но не и да се делят. Целта на охлаждането е чрез елиминирането на 3 от 5-те основни съставки на мастната клетка да постигнем кристализация на поне 30% от мастните клетки в тази зона.

 

Това е неинвазивната алтернатива на липосукцията и цели същият резултат – да освободи депото от количества мастни клетки. Понеже остават по-малко като количество опасността от раздуване на тази зона е ограничена.

Image module

Безопасност

Преди процедура върху проблемните зони, се прилага специална подложка с гел против замръзване, която предпазва кожата от некроза.

Испанският апарат COOLTECH на фирма COCОON medical е сертифициран от FDA.

ПРЕДИМСТВА:

Неинванзивна, безболезнена процедура

Видими резултати след около 15 дни

Нулев възстановителен период

Как протича процедирата.

1. Вакуумът на CoolTech изтегля само излишните мазнини, като същевременно се защитава останалата част от влакната на тъканите и запазва колагена.

2. Вакуумът намалява притока на кръв в зоната на третиране, което причинява целенасочен контрол на целевата зона.

3. Мастната тъкан е в контакт с охлаждащи подложки на апликатора. Те генерират охлаждащ ефект, докато тъканта достигне програмираната температура.

4. Процедурата трябва да продължи 70 минути, за да получите желаните резултати. След терапията, мазнината се елиминира постепенно чрез естествения метаболитен процес.

Важно:

Процедурата не трябва да бъде по-кратка от 60 минути, за да проникне охлаждането в засмуканата тъкан, като температура е -8 градуса по Целзий. Ефикасността на процедурата е свързана с реакцията на мастните киселини към значителни промени в температурата.

При охлаждане на мастната тъкан при -8°C, три от съставните елемента биват унищожени. Така охладената мастна клетка губи своите жизнени показатели. Всеки друг апарат за криолиполиза, който охлажда над -8°C – например 0°C, е неефективен и резултат не може да се постигне.

ЗАПАЗИ ЧАС
Скъпи пациенти, можете да заявите своето желание за запазване час при някои от нашите специалисти директно от сайта на МЦ Кордис
МАСАЖИ И ТЕРАПИИ
Вашата релаксация е изключително важна за нас. Затова Ви предлагаме богата гама от терапии и различни видове масажи.
НАЗАД
ПРОМОЦИИ
Не пропускайте да се възползвате от нашите месечени промоционални предложения.

Медицински център Кордис
0877 32 32 32