';

Терапии

Насладете се на изобилие от най-прекрасните природни дарове.

Кожата на лицето е изключително чувствителна и ежедневно подложена на влиянията на външните фактори.
Нека да и осигурим хидратация и сияйност!

Терапии:

Терапията за лице е един от най-добрите начини да се полагат грижи за кожата, особено, когато е извършена от опитен специалист. Тя е втората най-популярна процедура след масажа. Нейната ефективност се вижда най-добре, когато тя е част от една непрекъсната програма за грижа за кожата. Чрез различни техники, продукти и апарати, ще помогнме на кожата ви да изглежда по-млада, да бъде сияйна и добре хидратирана.

 

При нас, можете да се възползвате от:

Image module

ТЕРАПИИ ЗА ЛИЦЕ С ПЕВОНИЯ

Ние избрахме Pevonia, защото повече от 20 години те са лидер в предоставянето на натурални решения за всеки тип кожа в най-добрите медицински и СПА центрове.
Pevonia съдържа изключетолно ясни формули, създадени от елитни и прочути американски биолози като най-ефикасните и съставки се селектират прецизно от най-безопасния източник…природата. Обединявайки най-модерните производствени практики и новости в СПА услугите Pevonia осигурява ненадминати резултати и сияйна кожа на всеки потребител.
Чрез отличените си с награди продуктови гами – за лице, за тяло и др., Pevonia осигурява индивидуална грижа от най-висок клас.
Високата ефикасност на продуктите, осигуряват уникално преживяване с несравним успех на всеки, докоснал се до марката.
Пригответе се да се насладите на изобилие от най-прекрасните природни дарове, прецизно съчетани с най-съвременните научни постижения.

Терапиите, от които можете да се възползвате са:

  • Pevonia Специфична терапия за очи с Крио-колаген
  • Pevonia Мини терапия за суха кожа
  • Pevonia Мини терапия за чувствителна кожа
  • Pevonia Мини терапия за комбинирана кожа
  • Pevonia Мини терапия за мазна и акнеична кожа
  • Pevonia Мини терапия за пигментни петна
Image module

GunaPhoresis

Апаратът GunaPhoresis действа на принципа на РЕЗОНАНСНА МАГНИТОФОРЕЗА, тоест чрез транскутанна (интрадермална) доставка на активни вещества. Апаратът използва специален генератор на магнитно поле (ELF) с изключително ниски честоти (< 100 Hz) и нисък интензитет (< 100 Gauss), способно да увеличи пропускливостта на клетъчната мембрана.

Колагенът е основният компонент на съединителната тъкан. Неговото отслабване, деструктуриране и интоксикация са основните причини за появата на целулит и състаряване на тъканите и кожата. Допринасящи фактури са неправилно хранене, намалена физическа активност и стрет – колагеновата биомрежа се нарушава.

Guna Laboratories разработва различни ампули колаген за мезотерапия, която поддържа и възстановява колагеновите фибри на съединителната тъкан.

Прилагането на активни GUNA MDs директно в областта, засегната от съответно заболяване, или козметичен дефект, представлява важно преимущество, водещо до съкращаване на времето на лечение и по-бързото отшумяване на симптомите. Мускулно-скелетни смущения, предизвикани от артрит, остеоартрит, ишиасни болки, болки в шиен, гръден, поясен дял на гръбначния стълб, разтягане на мускулите и други, сега могат да бъдат лекувани, чрез съсредоточаване на терапевтичния ефект в засегнатите области.

Различните ампули колаген, с които работим са:

MD-MATRIX

Поддържа и възстановява колагеновите фибри, активира клетъчна и тъканна оксигенация и стимулира дренажа на екстрацелуларния матрикс. В следствие на това коремната обиколка намалява до нивото на пъпа, приблизително с 6,2см след 10 процедури . MD-MATRIX може да се използва директно в съответните обласни на кожата, при което механично реструктурира тъканите. Може да се използва самостоятелно или като средство,  поддържащо действието на други антицелулитни процедури. Основният му компонент е колагена, но е обогатен с лимонена киселина и никотинамид. Тези два забележителни ексципиента обикновено не влизат в други подобни колагенови формули, но са от голямо значение.

MD-TISSUE

Подпомага намаляването на видимите признаци на състаряване на кожата, подпомага намаляването появата на бръчки, подпомага овлажняванията на състарената кожата.

Когато човек остарява, епидермисът изтънява и бариерата, задържаща влагата в кожата намалява, водейки до изсушаване на кожата. Броят на епидермалните клетки намалява с приблизително 10% на година, което възпрепятства нейното възстановяване и води до сбръчкване и провисване. Освен това бръчки се появяват от често мръщене, слънчево увреждане и др.фактори.  Препаратът MD-TISSUE осигурява запазване и възстановяване на кожата. Основният му компонент е колагена, но е обогатен с аскорбинова киселина (Витамин С), магнезий, пиридоксин хидрохлорид (Витамин В6), рибофлавин (Витамин В2) и тиамин хидрохлорид (Витамин В1). Тези вещества спомагат за преноса, полагането и стабилизирането на колагена в съответните структури на кожата, там където е необходимо, поради проявения тропизъм към тях. Може да се използва самостоятелно или като средство, поддържащо действието на други противосъстаряващи продукти, като хиалуронова киселина или ботокс.

MD-KNEE

Подпомага подвижността на коляното и отпускането на мускулатурата, успокоява болката в коляното при движение на краката и коляното. Представлява медицинско изделие, изготвено да подпомага движенията чрез ограничаване на физиологичната дегенерация на ставите и тъканите, както и чрез противодействие на всякакви увреждания, причинени от стареене, неправилна стойка, съпровождащо хронично заболяване, удари и травми, екзогенни нокси. Основният му компонент е колагена, но е обогатен с арника (Arnica montana).

MD-MUSCLE

Усилва мускулната релаксация и функциониране, помага укрепването на мускулатурата при нарушения от неправилна стойка, успокоява локалната болка. Представлява медицинско изделие, изготвено да подпомага движенията чрез ограничаване на физиологичната дегенерация на ставите и тъканите, както и чрез противодействие на всякакви увреждания, причинени от от стареене, неправилна стойка, съпровождащо хронично заболяване, удари и травми, екзогенни нокси.

УЛТРАЗВУКОВА ТЕРАПИЯ

Представлява звукови механични вълни с честота над 20 kHz, които въздействат механично, терапевтично, физико-химично върху клетките и тъканите.

 

Терапевтичните ефекти от ултразвуковата терапия са свързани с ефектите от въздействието на ултразвуковите вълни върху тъканите и се изразяват в обезболяващо, противовъзпалително, спазмолитично, стимулиращо регенерацията, подобряващо микроциркулацията и обмяната на веществата.

 

Чрез ултразвук могат да се внасят лекарствени вещества в организма /фонофореза/ при което се усилва фармакологичното им действие.

ЗАПАЗИ ЧАС
Скъпи пациенти, можете да заявите своето желание за запазване час при някои от нашите специалисти директно от сайта на МЦ Кордис
МАСАЖИ И ТЕРАПИИ
Вашата релаксация е изключително важна за нас. Затова Ви предлагаме богата гама от терапии и различни видове масажи.
НАЗАД
ПРОМОЦИИ
Не пропускайте да се възползвате от нашите месечени промоционални предложения.

Медицински център Кордис
0877 32 32 32