';
Image module
  • Дата и място на раждане:

    4 юли 1984 г., гр. Плевен

  • Образование:

    Кожни и венерически заболявания

През 2009-та година завършва своето висше образование в Медицински Университет – гр. Плевен, където се дипломира с отличие. Д-р Гинчева специализация в Катедрата по Дерматология, венерология, експериментална и клинична фармакология“ към МУ-Плевен., печели конкурс за редовен докторант в същата катедра и започва разработването на дисертационен труд на тема“ Качество на живот при пациенти с някои остри и хронични дерматози. Асоциации с клиничната картина и терапията на заболяването“.

След успешно положен държавен изпит през 2017 г. придобива специалност „Дерматология и венерология“, а през 2018 г. успешно защитава своя дисертационен труд.

Д-р Гинчева е асистент в катедрата по „Дерматология, венерология и алергология“ и преподава на български и чуждестранни студенти по медицина.

Има участия в почти всички национални и международни форуми с орални презентации и постери, автор на над 10 научни публикации.

Завършила е успешно 3 курса, организирани от Европейската академия по Дерматология и Венерология“ на теми „Педиатрична дерматология“, „Полово предавани болести“, и „Moh’s хирургия“.

През 2016 г. печели стипендия на Българското Дерматологично Дружество, а през 2017 г. е стипендиант на Български Лекарски Съюз.

Успешно завършени курсове в страната и чужбина по естетична дерматология – поставяне на ботолинов токсин, дермални филъри, химически пилинги и лазерни процедури.

Сертификати

Image module

Запази час за преглед

Скъпи пациенти, можете да заявите своето желание за запазване час при някои от нашите специалисти директно от сайта на МЦ Кордис.

Адрес:

гр. Плевен
ул. Св.Св..Кирил и Методий, 18

Работно време

Понеделник – Петък
08:00 – 17:00 ч.

Медицински център Кордис
0877 32 32 32