';
Image module

Поля Петкова

Терапевт

Казвам се Поля Петкова и съм магистър психолог.

Опознавайки човешките нужди, комбинирам в своята практика класическата психология с източните практики и методи. Обичам своята работа и смятам психологията и психотерапията за свое призвание. Като терапевт, вярвам, че всеки човек има право да води пълноценен начин на живот като приеме своето минало, такова каквото е било и се съсредоточи тук и сега.

В практиката ми като психолог най-често се сблъсквам с нежният пол, а и аз самата като представител на него, който е изпитал на гърба си не една от женските „несправедливости“ започнах да си задавам въпросите „Защо жените по-често страдат?“, „Защо жените са недоразбрани, недооценени, страдащи, самотни, търсещи себе си?“. Лутайки се в търсене на отговорите на тези въпроси осъзнах, че улисани в съвременния ангажиращ живот, често забравяме, че вътре в себе си носим нещо много ценно: женственост. В най-пълния ѝ смисъл. Женственост, която е не просто красива отвътре, а и тайнствена, борбена, сътворяваща, интуитивна, магична… Няма да ни стигнат думите да я опишем, но когато се сблъскваме с нея, винаги я усещаме. За това реших да основа клуб. Нарекох го „Усещане за жена“. Предназначен е за всяка дама, която има чувството, че е изгубила магията на своята женственост някъде по пътя си; която се притеснява да бъде себе си и да сбъдва мечтите си; която има нужда да опознае всяка извивка на жената в себе си и да я обикне; която иска да има силата да заяви: „Аз съм, каквато съм. Харесвам се и се приемам. Мога да творя, мога да се боря, мога да постигам целите си. И да създавам красота, защото съм жена.”

Това е каузата на живота ми – да ви помогна да стигнете до вашата същност!

В ПРОФЕСИОНАЛЕН ПЛАН работя чрез индивидуални и групови терапии с възрастни, като комбинирам методи от позитивната психотерапия, когнитивно поведенческата психотерапия, НЛП – невро- лингвистично програмиране, медитации и източни практики.

Родена съм на 20 Октомври 1980 г., гр. Плевен.

Образование:
• Средно (професионална гимназия) – 1999 г.
• Висше (бакалавър – Икономика на туризма) – Висше училище по агробизнес и развитие на регионите – гр. Пловдив, 2015 г.
– Магистър – Управление на човешките ресурси – Висше училище по агробизнес и развитие на регионите – гр. Пловдив, 2016 г.
-Магистър – Психология – Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий“ – гр. Велико Търново

Интереси:
• Основател на Клуб „Усещане за жена“

Квалификационни курсове:
•Обучение за НЛП практик – Talent Institut Barcelona
•Треньор по личностно развитие в академията на Наталия Кобилкина
•Обучение по психодрама- личен опит
•Курс за работа с деца с аутизъм
•Второ ниво рейки
•Обучение по медитации и източни практики в Индия и Бали

Езикова квалификация:
•Английски и испански език
Ежегоден участник съм в семинари по психилогия и личностно развитие в България и чужбина!

Image module

Запази час за преглед

Скъпи пациенти, можете да заявите своето желание за запазване час при някои от нашите специалисти директно от сайта на МЦ Кордис.

Адрес:

гр. Плевен
ул. Св.Св..Кирил и Методий, 18

Работно време

Понеделник – Петък
08:00 – 17:00 ч.

Медицински център Кордис
0877 32 32 32