JALUPRO в МЦ“Кордис“

Възстановяването на жизнените функции на кожата е важна стъпка при лечение на хронично и фото-състаряване.

Сподели
CoolTech в Медицински Център Кордис

Eдинственият апарат в северна България за извайване на тялото - CoolTech в Медицински Център „Кордис“.Иновативната процедура за премахване на локални мастни натрупвания – CoolTech – Криолиполиза.

Сподели
По коледа стават чудеса!

Всеки един от декемврийските клиенти на МЦ „Кордис“ ще участва в коледната ни томбола.На 21 декември 2018 г. ще бъдат изтеглени печелившите. А наградите са:

Сподели
Национална кампания за диагностика и профилактика на кожните алергични заболявания

Фокусът на кампанията са професионалната алергия, възникваща в работната среда на пациентите. Едни от най-често засегнатите професионални групи са фризьори, маникюристи козметици, автомонтьори, строители и др. Контактният дерматит е най-честото професионално заболяване в тези групи.

Сподели
Cynosure

Cynosure е водеща американска компания в разработването и производството на медицинско и козметологично лазерно оборудване. Cynosure лазерите се използват за широка гама светлинни системи за естетична и медицинска обработка - лазерно обезкосмяване, подмладяване на кожата, изглаждане на белези и бръчки, лечение на съдови заболявания и много други.

Сподели
Restylane Part II

На 6.10.2018г, Д-р Вероника Гинчева имаше удоволствието да участва и във второто за годината обучение от международна обучителна програма Center of Excellence.

Сподели
Пребори акнето с Avene

МЦ „Кордис“ и Avene организираха безплатна кампания „Пребори акнето с Avene“

Сподели
Европейски конгрес по дерматология и венерология

От 12-16 септември Париж, Франция е домакин на 27-мото издание на Европейският конгрес по дерматология и венерология, организиран от Европейската Академия по дерматология и венерология.

Сподели
Коктейл, беседа и още нещо!…

На 18.07.2018год в МЦ „Кордис“ се проведе кампания срещу дехидратацията на кожата – специални благодарности към Ваня Петкова, официален представител на продуктите на Скин Тек Фарма Груп, Испания.

Сподели
Skin Checker

Два поредни дни през месец Юни 2018 г ,дерматолозите от МЦ "Кордис" с подкрепата на La Roche-Posay проведоха кампанията Skin Checker

Сподели
Заболявания на космено-мастния фоликул

На 8 и 9-ти юни в хотел Маринела ,София се проведе мастър клас с международно участие на тема "Заболявания на космено-мастния фоликул", организиран от Българското Дерматомогично Дружество.

Сподели
VII Международна научно-практическа конференция

В периода 17-20.05.2018год. се провежда VII Международна научно-практическа конференция на югоизточния клон на БДД " Море от дерматология" на която присъстваха Проф. Д-р Д. Господинов, Д-р Кл. Господинова, Д-р В. Гинчева, дм.

Сподели
Качество на живот

На 16.05.2018г. в МУ Плевен се проведе публичната защита на дисертационния труд на Д-р Вероника Гинчевана на тема "Качество на живот при пациенти с някои хронични дерматози-асоциации с клиничната картина и терапията на заболяването" с научен ръководител Проф. Димитър Господинов.

Сподели
15th EADV Spring Symposium в Будва, Монтенегро

В периода от 3-6 Май, се провежда 15th EADV Spring Symposium в Будва, Монтенегро, на който присъстваха и тримата наши дерматолози.На офицална церомония, Д-р Климентина Господинова бе отличена с приза Michael Hornstein, който се връчва на млади специалисти за постижения в областта на Дерматологията!

Сподели
Галактика от иновации

В периода от 27-29 Април се проведе Националната среща за лечение на имуномедиирани заболянания в дерматологията, ревматологията и гастроентерологията, с което ние осигуряваме повече от лечение.
На събитието " Галактика от иновации", както и на научния форум присъстваха Проф.Д-р Димитър Господинов д.м.н. и Д-р Климентина Господинова.

Сподели
Guna Phoresis

През месец Март 2018 Д-р В. Гинчева и Д-р Кл. Господинова присъстваха на семинар за приложение на Guna Phoresis под мотото „Добрият, лошият и злият нрав на колагена в патогенезата и лечението на целулит“. Благодарение на представянето на най-нови и добри протоколи за работа с Guna колаген, Д-р Гинчева и Д-р Господинова са напълно уверени в качествата и предимствата му и са готови да убедят и Вас!

Сподели
Restylane Part I

На 21 и 22.03.2018год. в Sofia Event Center се състоя симпозиума на Restylane Part I , на който присъстваха д-р Климентина Господинова и д-р Вероника Гинчева. Официалните трейнъри на Restylane България, Д-р Камелия Присадашка и Д-р Йордан Йорданов, представиха най-обширното портфолио от филъри и практическите им концепции

Сподели
Новостите в лечението на псориазис

В периода 11-13 май в курортен к-с Чифлик се проведе симпозиум, обсъждащ новостите в лечението на псориазис. Участие в него взеха водещи дерматолози от северна България, които се запознаха с актуалните тенденции в тази област. Лектори на събитието бяха дерматолозите на МЦ"Кордис"- Проф. Д. Господинов, д-р.К. Господинова и д-р В. Гинчева.

Сподели